Home -> Ce stim sa facem?  
     
 
 

Echipa AdStart va poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Servicii de branding:

 • Audit de brand
  Auditul de brand reprezinta o analiza actuala a situatiei brandului. Noi va putem ajuta si creea o prezentare exhaustiva a situatiei actuale a brandului respectiv, sau doar o prezentare detaliata limitata la identitatea firmei, a portofoliului de brand, a comunicarii de brand sau chiar a atitudini angajatiilor.
   
 • Strategie de brand
  Strategia de brand reprezinta o etapa pe care un detinator de brand nu o poate ignora deoarece reprezinta "schela" de sustienere a unui brand. Cu ajutorul lui se poate continua mai departe cu constructia brandului respectiv. AdStart va poate ajuta cu conturarea tuturor componentelor stretegiei de brand, respectiv pozitionarea brandului, si liniile de comunicare interna/externa de brand.
   
 • Naming
  Naming-ul (identitatea verbala) reprezinta primul pas in crearea unui brand. Numele brandului trebuie sa fie usor de retinut, sa fie disponibil legal, sa atraga atentia publicului larg si a consumatoriilor. Acest nume trebuie sa corespunda strategiei de brand si identitatii vizuale.
   
 • Corporate identity
  Odata stabilita strategia de brand si identatea verbala(naming), acestea trebuiesc integrate intr-un design creativ de logo (sigla). Identitatea vizuala trebuia sa atraga ochiul publicului larg si al consumatorilor grabiti prin o sigla bine facuta. Multe sigle insa, trec prin campul nostru vizual fara a lasa o urma clara pentru ca nu reflecta o identitate care sa impresioneze sau macar sa placa.
   
 • Design de ambalaj
  Designul de ambalaj reprezinta principalul vehicul de brand. AdStart va poate ajuta cu un design de ambalaj care sa atraga ochiul si inima consumatorului pein eleganta, distinctiva si de bun simt.
   
 • Digital branding
  O prezenta bine facuta pe internet reprezinta una dintre cele mai bune metoede de promovare sau de prezentare a unui brand/companii, pentru ca, în astfel de medii, pe web sau altundeva, brandul înseamna interactiune. Un site de prezentare/comercial trebuie sa fie usor de navigat si sa atraga ochiul si inima vizitatorului. Noi am intzeles ca un site nu inseamna doar un ecran cu imagini frumos colorate. Un site de prezentare este indispensabil in conditiile actuale de mare cerere de informatie. Oricare ar fi marimea sau obiectul de activitate al companiei dvs., este foarte important sa deveniti cunoscuti si sa pastrati legatura cu restul lumii prin intermediul Internet-ului, cel mai puternic mediu informational existent la acesta data.
   
 • Comunicare de brand
  Intr-o companie publicitatea, promovarea serviciilor/produselor companiei reprezinta rolul major in constructia brandului. Campania de lansarea/relansarea unui brand, comunicarea interna/externa, relatiile cu publicul etc, reprezinta aspectele cele mai importante in dezvoltarea unui brand.
   

Servicii de publicitate online:

 • Publicitate prin site-uri proprii
  AdStart va poate promova site-ul/compania/serviciu/produsul dumneavoastra prin bannere publicitare prin reteaua proprie de site-uri web.
   
 • Publicitate pe alte site-uri
  AdStart va poate cumpara spatii publicitare pe site-uri web care corespund cerintelor dumneavoastra. Aceste site-uri vor fi alese special pentru dumneavoastra astfel incat targetu dumneavoastra sa fie atins.
   

Servicii de dezvoltare web:

 • Site de prezentare
  O prezenta bine facuta pe internet reprezinta una dintre cele mai bune metoede de promovare sau de prezentare a unui brand/companii. Un site de prezentare/comercial trebuie sa fie usor de navigat si sa atraga ochiul si inima vizitatorului. Noi am intzeles ca un site n u inseamna doar ecran cu imagini frumos colorate. Nu conteaza numarul vizitatorilor ci numarul vizitatorilor interesati de acel serviciu sau produs.
   
 • Magazine online
  Magazinele online reprezinta un mediu din ce in ce mai accesat si mai utilizat de vanzare/cumparare de produse. Astfel echipa AdStart va poate ajuta cu un magazin online care sa contina un numar nelimitat de produse gata sa fie vandute catre clientii atat din tara cat si din toata lumea.
   
 • Creatie bannere web
  Un banner web trebuie sa fie elegant, chiar simplu pentru ca uneori "less is more" care sa atraga atentia vizitatorului site-ului respectiv.
   
 • Prezentari multimedia pe CD
  AdStart va poate ajuta cu o prezentare multimedia a servicilori, produselor sau a companiei dumneavoastra pe CD care poate avea diferite dimenisiuni (mica de dimensiunea unei carti de vizita, sau dimensiunea normala).
   
 • Administrare site-uri web
  Echipa AdStart va poate administra site-ul/site-urile dumneavoastra. Calitatile, experienta si competantele echipi noastra va poate administra orice fel de aplicatie web pe care o detineti sau pe care o veti detinen (site de prezentare, magazine online, cataloage de preoduse, portaluri, etc.)
   
 • Inscriere site in motoare de cautare
  AdStart va poate inscrie site-ul dumneavoastra in sute/mii de motoare de cautare pentru ca site-ul dumneavoastra sa fie gasit si accesat de catre utilizatorul interesat de compania, serviciu sau produsul dumneavoastra.
   
 • Newslettere publicitare
  AdStart va poate promova compania, serviciile sauprodusele dumneavoastra prin newslettee publicitare trimise catre un numar mare de adrese de email-uri ale unor posibile persoane interesate de ceea ce doriti sa promovati.
   

Printuri:

 • Carti de vizita
  Cartea de vizita este de multe ori primul contact pe care un potential client, partener, etc. il ia cu compania dumneavoastra. Oferirea cartii de vizita este primul gest intr-o intalnire de afaceri. De cartea de vizita pe care o oferiti, poate sa depinda intreg viitorul unei afaceri. De aceea, ea trebuie sa exprime corect identitatea companiei dumneavoastra, sa va reprezinte si sa starneasca incredere si interes.
   
 • Pliante, brosuri, cataloage
  Pliantele, brosurile si cataloagele de prezentare sunt un mijloc eficient si adesea utilizat in publicitate si informare. Spre deosebire de o carte de vizita, informatia transmisa de un pliant sau o brosura este mult mai diversificata.
   
 • Invitatii (cenferinte, congrese, nunti, etc.)
   
 • Foi cu antet
   
 • Obiecte promotionale