Home -> Ce spun clientii ?  
     
 
 
“Pot spune ca la inceput a existat o doza de scepticism din partea noastra fata de colaborarea cu AdStart. Aceasta a disparut insa imediat ce am vazut ce pot face pentru noi. Suntem deosebit de satisfacuti de lucrarea efectuata de cei de la AdStart si vi-i recomandam cu placere.”
Laurentiu Anghel - director general SCPRL Anghel & Asociatii

“Echipa AdStart a reusit sa confere companiei noastre prin proiectul realizat o noua imagine. Crearea unei noi identitati prin logo si designul elegant propuse de cei de la AdStart ne-au convins imediat. Colaborarea cu ei s-a dovedit fructuoasa si vi-i recomandam.”
Jidav Mihai - Sef Serviciu Vanzari, FIMARO S.A.

"Pot spune ca in ciuda varstei pe care o au s-au dovedit a fi adevarati profesionisti: foarte prompti si atenti in a satisface cererile si dorintele noaste. Am fost si suntem foarte multumiti de colaborarea cu ei, ne-au convins prin seriozitatea lor. "
Maier Elisabeta - director general E.M AUDIT-CONT

"Echipa de la AdStart ne-a convins prin seriozitatea si creativitatea de care au dat dovada pe toata durata colaborarii. AdStart a reusit sa ofere firmei imaginea pe care ne-am propus-o inca de la inceput."
Maior Albin - director general LAROM

“Colaborand cu AdStart inca din anul 2004 pot afirma ca aceasta echipa are doua mari calitati: seriozitate si profesionalism. Recomand oricui sa apeleze cu incredere la echipa AdStart.”
Carmen - director general Karmen Style

“Creativitate, seriozitate, profesionalism. Trei calitati care spun totul.”
Bumb Nicu- director LACTEX s.r.l.